ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Το γυμναστήριο του αθλητικού κέντρου Playland δημιουργήθηκε με στόχο να παρέχει μία εξατομικευμένη προπονητική εμπειρία. Στο γυμναστήριο ξέρουμε ότι κάθε ασκούμενος έχει τις δικές του ανάγκες και στόχους εκγύμνασης. Παρέχοντας υπηρεσίες group personal και pilates με αυστηρό αριθμό συμμετεχόντων τα έξι άτομα, υπηρετούμε πιστά την υπόσχεσή μας για μία μοναδική εμπειρία του ασκούμενου. Δίνεται επιπλέον, η δυνατότητα επιλογής personal συνεδρίας τόσο για ασκούμενους όσο και για αθλητές με κίνητρο την αποκατάσταση και την άσκηση. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι ικανό να καλύψει την κάθε ανάγκη του αθλητή/ασκούμενου.

  • Personal Training

Ατομική προπόνηση με έναν από τους γυμναστές μας στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριου του χώρου μας.

  • Group Personal

Εξατομικευμένη προπόνηση σε group έως 6 άτομα. Περιλαμβάνει ενδυνάμωση, αερόβιο, ορθοσωμία, αλτήρες, TRX, μηχανήματα, κινητικότητα.

  • Mat Pilates

Η μέθοδος pilates πήρε το όνομά της από το Γερμανό γυμναστή Joseph Hubertus Pilates στις αρχές του 20ού αιώνα. Είναι ένας τύπος άσκησης βασισμένος στην εκγύμναση του νου και του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής και της κίνησης. Σκοπός του ήταν η ανακούφιση των ασθενών από οσφυαλγία και άλλες μυοσκελετικές παθήσεις. Το ασκησιολόγιο είναι ευρύ μέσω βοηθητικών οργάνων ( props ), όπως fit balls, pilates balls, rings, bands, bricks. Το pilates επιτρέπει την τροποποίηση των ασκήσεων σε επίπεδο δυσκολίας, από αρχάριους έως προχωρημένους, εξυπηρετώντας παράλληλα τους στόχους κάθε ασκούμενου.

  • Αποκατάσταση Τραυματισμών
  • Λιπομέτρηση

Αξιολόγηση βασικού μεταβολισμού/Μυϊκή μάζα/Αφυδάτωση 

Φωτογραφίες